2017. feb 01.

A finisbe értek a UI képzés résztvevői

írta: Ágnes Biri
A finisbe értek a UI képzés résztvevői

Már csak egyet kell aludni ahhoz, hogy hallhassuk a Schönherz Akadémia legfrissebb végzettjeit. Az ingyenes UI képzést októberben nyolcan kezdték el. Különlegesség, hogy a csapatot ezúttal három lány is erősíti. Az informatikus hallgatók egy IT webshopot fejlesztettek a hét hetes projektmunka keretében.

16409231_1527490347279601_17122826_o.jpg

A program felépítése 3 különböző részből áll. Az egyik a user felület, amelyet az oldalt látogatók használnak, ahol megtekinthetik a termékeket és megvehetik azokat. A másik az admin felület, amelyet az adminisztrátorok használnak, ahol a felhasználók és termékek adminisztrálást végezhetik. A harmadik pedig a warehouse felület, amelyen a raktárak jelennek meg és ahol a raktárak karbantartása zajlik. A program elkészítése során a hallgatóknak az AngularJS, SCSS, gulp eszközöket kötelezően be kellett építeni.

A tanulás folyamatáról, a projektről és tapasztalataikról csütörtök este 17.30-tól számolnak be a Debreceni Egyetem Informatikai Karának F01-es előadójában. Várunk mindenkit szeretettel!

Szólj hozzá

karrier akadémia képzés diákmunka junior szakmai fejlődés IT JUNIOR szakmai diákmunka karrierindítás schönherz akadémia debreceni informatika